OBS Route 0513

Een stevige basis leggen voor een succesvolle vervolgstap in de maatschappij. Dat is wat wij de kinderen op onze school willen meegeven. Wij doen dit samen met ouders en samenwerkingspartners. De manier waarop wij ons onderwijs vormgeven, heeft alles te maken met wie wij als team zijn, waar we voor staan en wat we willen uitdragen. In onze prachtige nieuwe school krijgen kinderen alle mogelijkheden om zich te ontwikkelen tot leergierige, sociale en creatieve individuen zie zelfbewust een volgende stap durven maken.

Rina Franke

Team Onderwijs op Maat: samen maken we onderwijs! Vanuit TOM handelen en werken we vanuit onze kernwaarden: diversiteit, [..]

Afke van der Meer

MaDoeWe, Maken, Doen, Weten, iedere week weer een klein feestje voor de kinderen! Workshops, waarbij hun creativiteit wo [..]

Thijmen Raatjes

“Doordat de muren open zijn, heb ik vrienden gemaakt in andere groepen”

Virtuele tour

Rina Franke

Team Onderwijs op Maat: samen maken we onderwijs! Vanuit TOM handelen en werken we vanuit onze kernwaarden: diversiteit, autonomie, nieuwsgierig, samen en talentontwikkeling. Wij bereiden de kinderen voor op de toekomst van morgen!

Afke van der Meer

MaDoeWe, Maken, Doen, Weten, iedere week weer een klein feestje voor de kinderen! Workshops, waarbij hun creativiteit wordt geprikkeld en waar ze ontdekken waar hun interesses en talenten liggen. Dans, drama, nieuwe media, filosofie, chemie, techniek, tuinieren, koken, houtbewerking, werken in 3 D, genoeg te kiezen en te doen.

Team

Nieuws

OBS Route 0513 & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Overweegt u uw kind(eren) aan te melden op onze school? Dan nodigen wij u en uw kind(eren) van harte uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor klikken op de knop onderaan deze pagina. De directeur neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Nu aanvragen