OBS Route 0513
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Vensters PO Scholennetwerk De Basis

OBS Route 0513 is onderdeel van
Scholennetwerk De Basis


Ga naar de site van De Basis
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Vensters PO Scholennetwerk De Basis

OBS Route 0513 is onderdeel van
Scholennetwerk De Basis


Ga naar de site van De Basis

nieuwbouw

Op 22-04-2016 ging de bouw van onze nieuwe accommodatie van start en vanaf 01-03-2017 zijn we er begonnen. Vanaf week 1 hebben we de bouw in foto's gevolgd. 

Wilt u dit nog eens bekijken, klik dan hier.

Zo begon het....

Start nieuwbouw MFA, cbs De Akker en obs Commanderije/Letterbeam (persbericht)

HEERENVEEN: Vrijdag 22 april 2016 was de start van de nieuwbouw van de Multi Functionele Accommodatie (MFA) in wijk De Akkers in Heerenveen. De MFA zal o.a. twee scholen huisvesten. Namelijk: cbs De Akker en obs Commanderij/Letterbeam. Ook kinderopvang Kinderwoud krijgt een plek in de nieuwe MFA.

Het was een heuglijk moment wat feestelijk gevierd werd door de leerlingen, de onderwijsteams, de ouders van beide scholen en de wijkbewoners.

Wethouder van onderwijs Hans Broekhuizen heeft op het bouwterrein het bouwbord met een viertal kinderen onthuld. Daarna werden de bouwstenen voor de eerste muur aangedragen door de kinderen, medewerkers Kinderwoud en wijkbewoners.

De leerlingen van het openbaar en bijzonder onderwijs gingen aansluitend hand in hand de contouren van het gebouw uitbeelden. De brandweer van Heerenveen maakte het mogelijk om dit feestelijke gebeuren van bovenaf te fotograferen door aanwezig te zijn met een hoogwerker.

© Foto Flitsnieuws.nl